KONFERENS & möten

Våra konferensrum

Smaragden är ett ljust & luftigt konferensrum som innehar 32 sitt platser, beroende på val av möblering. Whiteboard & projektor finns.

Smaragden

Träffas diskret på lugn & neutral mark! Inget är så kostsamt som en felrekrytering. Vid rekryteringsintervjuer på arbetsplatsen kan störningsmoment dugga tätt, hos oss kan du slappna av & fokusera fullt ut på personen framför dig. Vi ordnar lokal, förtäring och hälsar dina gäster välkomna, medan du slipar på de rätta frågorna. 

I Rubinen sitter man vid ett runt bord med 7 sittplatser, perfekt för när den lilla gruppen ska mötas. Stort fönster i rummet ger härligt ljusinsläpp. Whiteboard & skärm för uppkoppling finns i rummet.

Att avsätta tid för planering, utveckling och strategiarbete för framtiden är en viktig del i att driva ett lönsamt företag. Låt oss ta hand om er och ge er de bästa förutsättningarna för dessa dagar. Ni fokuserar på företagets framtid – vi fokuserar på er.

I vårt senaste tillskott av konferensrum Pärlan har vi 12 sittplatser. Stora fönster som ger bra med ljusinsläpp. Whiteboard, stor skärm för uppkoppling, eluttag för samtliga integrerade i konferensbordet, samt egen toalett.

Lokal med styrelsesittning, whiteboard, smarttv och gröna växter

Är det dags att boka en företagskonferens? Låt oss rekommendera vår populära & prisvärda ”lunch till lunch-konferens”. Detta alternativ ger utrymme till kreativt arbete, inspirerande möten såväl som skön avkoppling & uppskattad kvalitetstid för deltagarna.

Under dagen står en konferenslokal i sekelskiftesmiljö till ert förfogande, där ni har möjlighet att boka all den moderna utrustning som ni kan tänkas behöva. Lunchen serveras i vår restaurang Fiore, med sallad och nybakad focaccia & såklart något sött till kaffet. Utöver det så ingår även ett för- och eftermiddagsfika.

Då kan Opalen vara ett alternativ, Opalen är ett konferensrum som innehar 32 sittplatser, stora fönster & högt i tak. Whiteboard & projektor finns att tillgå.

konferenslokal opalen med kristallkrona, skolsittning och röda gardiner

Kom igång på bästa sätt – enkelt & effektivt! Kombinera ett kortare informationsmöte med en rejäl frukost eller en trevlig lunch.

I loungen finns det plats för den större gruppen, här kan man sitta upp till 40 personer beroende på möblering. Stora fönster och högt i tak ger rummet bra med ljusinsläpp och luftig atmosfär. Whiteboard, skärm & projektor finns att tillgå.

Lokal loungen med runda bord, storbildstv, bibliotekshyllor med logotype fönster och kristallkrona

För oss är det viktigt att ge er de rätta förutsättningarna för att ni ska få en lyckad konferens, där era deltagare lämnar oss mer inspirerade & med höjd entusiasm.

Vill man samla många är Paviljongen ett av våra större konferensrum där man kan sitta upp till 60 personer beroende på möblering. Whiteboard & projektor finns att tillgå.

Röda rummet paviljongen

När ni ska anordna en konferens eller fest i Piteå står vi på Stadshotellet till ert förfogande med ett personligt bemötande i en skön atmosfär. Här träffas ni i sekelskiftesmiljö med möjligheten att boka all den tekniska utrustningen eller upplägg som ni kan tänkas behöva för ändamålet.

Röda Rummet är vår största lokal med anknytande dansgolv och egen bar.

Beroende på möblering så kan man sitta 100–150 personer tillsammans. Whiteboard och projektor finns att tillgå.

Röda rummet med chesterfield soffor, långbord med vita dukar, spelgar på väggarna och kristallkronor

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.