Scroll Top
Datum: 13 april, 2024
Tid: 19.00
Plats: Christina Kultur
hotell
Kärlekens historia av Rickard Söderberg Riksteatern Av och med: Rickard Söderberg. Foto copywright Sören Vilks

” Om människorna som älskat med livet som insats.

10 000 år av kärlekshistoria.

När operasångaren Rickard Söderberg läser mellan raderna i sina gamla dagböcker hittar han en person som kämpar med att ta reda på vem han verkligen är. När han gräver djupare i historien visar det sig att han inte är den första som ställt frågor om kärlekens väsen – längtan efter kärlek verkar vara oförändrad sedan människan blev människa.

Detta är starten på en resa genom kärlekens historia från stenåldern fram till idag. Från grottmålningar i Zimbabwe av älskande män till samkönade passioner i det svenska bondesamhället. Från religionernas försök att radera de homosexuella historierna till obesjungna hjältar som agerat i tystnad. Från historiens mest flamboyanta celebriteter till hans egen instagramvardag med fredagstaco tillsammans med maken Anders.

Rickard gjorde succé på Riksteaterscenerna våren 2018 och nu är han tillbaka med en föreställning där hans unika blandning av musik, artisteri och aktivism får fullt utlopp på scen.”

Den 13 april besöker Rickard Söderberg Piteå och Christina Kultur med föreställningen Kärlekens historia. I samband med det och sammarbete med Piteå Riksteaterförening erbjuder vi rabatterat boende samt mat.

Erbjudande;

13 samt 14 April:
Övernattning i samband med showen Kärlekens historia.
Enkelrum för 1 person, 999 kr
Dubbelrum för 2 personer,  1 099kr 
Dubbelrum superior för 2 personer,  1 349kr

13 april:
10 % på a’la carte mat (ej dryck) i Restaurang Fiore mot uppvisande av entrébiljett till Kärlekens Historia.

Bokas genom receptionen. 
tel: 0911 23 40 00
epost: info@piteastadshotell.com